Święto Karpia - cykl imprez na Opolszczyźnie promujących lokalnego karpia i pstrąga oraz pozostałe regionalne produkty, zdrowe żywienie, aktywny tryb życia, kulturę związaną z tematyką rybacką. 

Konkurs został dofinansowany ze środków Samorządu Województwa Opolskiego. 

Nagrody w konkursie:

CZAS NA RYBĘ ! - DLA SZEFÓW KUCHNI 

Laureaci trzech pierwszych miejsc otrzymają:

I miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 1200,- zł oraz prawo uczestnictwa w kolejnej edycji konkursu pn. „Czas na rybę!” bez wstępnych eliminacji.

II miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 700,- zł;

III miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 500,- zł

 

CZAS NA RYBĘ - JUNIOR! Dla Uczniów szkół gastronomicznych 

Laureaci trzech pierwszych miejsc otrzymają:

I miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 500,- zł oraz prawo uczestnictwa w kolejnej edycji konkursu pn. „Czas na rybę!” bez wstępnych eliminacji

II miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 350,- zł;

III miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 250,- zł

 

Patronaty

Dox
Logo Gastrona_bez tła
logo_big
logo24opole
logoPapaja
radio opole logo 2018 v2 RGB-1
RADIO PARK
RS oficjalne
BRC_w_jpg
FINAL LOGO (1)
Euro-Toques
Stowarzyszenie Kicharzy Polskich
Szef-Kuchni_Obszar-roboczy-1-700x550
NTO
TVP3 Opole
kucharzepl
newsgastro
PR_logo_net
 

ul. Zajączka 7/1 /45-050/ Opole

 

+48 535 380 010; + 48 790 247 247