- Szczegóły
- Kategoria: Aktualności "CZAS NA RYBĘ" 2021
- Odsłony: 600
Na zgłoszenia Szefów Kuchni czekamy do 12 września 2021 (Regulamin do pobrania TUTAJ), natomiast na zgłoszenia uczniów szkół gastronomicznych do 15 września 2021 (Regulamin do pobrania TUTAJ)
- Szczegóły
- Kategoria: Aktualności "CZAS NA RYBĘ" 2021
- Odsłony: 630
Termin - pierwszy weekend października!
- Szczegóły
- Kategoria: Aktualności "CZAS NA RYBĘ" 2021
- Odsłony: 165
NAGRODY:
SZEFOWIE KUCHNI
Kategoria "danie na talerzu"
- I miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 1600,- zł oraz prawo uczestnictwa w kolejnej edycji konkursu pn. „Czas na rybę!” bez wstępnych eliminacji,
- II miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 500,- zł,
- III miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 300,- zł
Kategoria "danie na wynos"
- Laureaci pierwszego miejsca w kategorii otrzymują dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 500 zł.
UCZNIOWIE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH
- I miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 500,- zł oraz prawo uczestnictwa w kolejnej edycji konkursu pn. „Czas na rybę!” bez wstępnych eliminacji. Zwycięzca otrzyma także nagrodę specjalną w postaci dwutygodniowego stażu zawodowego u jednego z Szefów Kuchni zrzeszonego w stowarzyszeniu Euro-Toques Polska. Termin i miejsce stażu zostanie ustalony indywidualnie z drużyną, która otrzyma nagrodę.
- II miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 350,- zł;
- III miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 250,- zł