Na zgłoszenia Szefów Kuchni czekamy do 12 września 2021 (Regulamin do pobrania TUTAJ), natomiast na zgłoszenia uczniów szkół gastronomicznych do 15 września 2021 (Regulamin do pobrania TUTAJ)

Termin - pierwszy weekend października!

NAGRODY: 

SZEFOWIE KUCHNI

Kategoria "danie na talerzu"

  1. I miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 1600,- zł oraz prawo uczestnictwa w kolejnej edycji konkursu pn. „Czas na rybę!” bez wstępnych eliminacji,
  2. II miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 500,- zł,
  3. III miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 300,- zł

Kategoria "danie na wynos"

  1. Laureaci pierwszego miejsca w kategorii otrzymują dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 500 zł.

 

UCZNIOWIE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH

  1. I miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 500,- zł oraz prawo uczestnictwa w kolejnej edycji konkursu pn. „Czas na rybę!” bez wstępnych eliminacji. Zwycięzca otrzyma także nagrodę specjalną w postaci dwutygodniowego stażu zawodowego u jednego z Szefów Kuchni zrzeszonego w stowarzyszeniu Euro-Toques Polska. Termin i miejsce stażu zostanie ustalony indywidualnie z drużyną, która otrzyma nagrodę. 
  2. II miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 350,- zł;
  3. III miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 250,-  zł