23 stycznia 2024
Obiektywnie i profesjonalnie!
23 stycznia 2024
Skład Jury Czas na rybę Junior!
23 października 2023
Informację o zgłoszeniach znajdziecie maksymalnie do końca kwietnia.
21 października 2023
Kamil Bujdasz i Paweł Baran zachwycili jurorów potrawą "Karp po rzeszowsku"
11 października 2023
Laureaci tegorocznej edycji na najlepszą potrawę z karpia!
10 października 2023
Kto wygrał wśród uczniów szkół gastronomicznych
25 września 2023
6 drużyn, którzy powalczą o cenne nagrody i nominację do Kulinarnego Pucharu Polski
25 września 2023
Uczniowie zakwalifikowani do gotowania 6 października.
07 września 2023
Stowarzyszenie Euro-Toques Polska oceni rywalizację uczniów szkół gastronomicznych.
07 czerwca 2023
Zapraszamy na Zamek w Niemodlinie 6 i 7 października!
07 czerwca 2023
Karp opolski i oleje firmy BUNGE - idealne połączenie
07 czerwca 2023
Rozpoczynamy rekrutację do tegorocznej edycji Konkursu “Czas na rybę!”
18 maja 2023
Kucharze z Euro-Toques Polska zdecydują kto wygra wśród uczniów
18 maja 2023
Przedstawiamy skład jury VI edycji "Czas na rybę!", które oceni profesjonalistów.
18 maja 2023
Dziękujemy wszystkim partnerom, którzy pomagają nam w promocji i popularyzacji Konkursu...
Zobacz więcej
Informacji na temat konkursu udzielają Organizatorzy:
Aleksandra Czerkawska – tel. 535 380 010
Kamil Klekowski – tel. 790 247 247
e-mail: konkurs@swietokarpia.pl
adres: Opole 45-050 ul. Zajączka 7/1
11 października 2023
Laureaci tegorocznej edycji na najlepszą potrawę z karpia!
10 października 2023
Kto wygrał wśród uczniów szkół gastronomicznych
19 maja 2023
Wygrała potrawa Assiette z karpia / emulsja grzybowa/ puree z pietruszki!
19 maja 2023
Najlepsze karpiowe potrawy w towarzystwie makaronu Śląski Bifej i masła Mleczne Ogrody
19 maja 2023
Pomimo trwających obostrzeń związanych z pandemią, udało nam się przeprowadzić Konkurs
19 maja 2023
Podsumowanie Konkursu Czas na Rybę, edycja 2019 w kilku słowach z wymienionymi zwycięzcami...
19 maja 2023
Podsumowanie Konkursu Czas na Rybę, edycja 2018 w kilku słowach z wymienionymi zwycięzcami...
Zobacz więcej