W Konkursie dla Szefów Kuchni, w dn. 4 października 2020 roku, o zwycięstwo na najlepszą potrawę z karpia opolskiego i sera koziego z Kozi Dar konkurować będą:

 

1. Arkadiusz Dziakowski i Mariusz Drałus z Restauracja Agawa z Wrocławia
2. Norbert Koch i Jan Krawczyk z Bursztynowa Bistro z Warszawy
3. Dawid Jędrzejczyk i Tobiasz Nowak z Art Hotel z Wrocławia
4. Bartosz Lenda i Patryk Studziński z Radisson Blu Hotel, Krakow
5. Marek Filimowski i Szymon Tomaka z Grand Hotel Boutique z Rzeszowa
6. Tomasz Mielniczuk i Tadeusz Węcławik z Gościniec Pod Lasem ᴴᵒᵗᵉˡ & Za Kulisami

Gratulujemy wszystkim zakwalifikowanym drużynom! 

 

W Konkursie dla Uczniów szkół gastronomicznych, w dn. 3 października 2020 roku, o zwycięstwo na najlepszą potrawę z karpia opolskiego i sera koziego z Kozi Dar, konkurować będą:

1. Drużyna z Zespołu Szkół Ekonomicznych (Technikum nr 2) z Wodzisława Śląskiego, w składzie Anna Elsner i Sylwia Smyczek. Zespół zajął w zeszłym roku pierwsze miejsce!
2. Drużyna z Zespołu Szkół Gospodarczych z Rzeszowa w składzie Sebastian Jawor i Karol Słowik
3. Drużyna z Zespołu Szkół Gastronomicznych (Technikum nr 9) z Wrocławia, w składzie: Wiktoria Madaj i Jakub Januszkiewicz
4. Drużyna z Zespołu Szkół w Gorzowie Śląskim w składzie: Piotr Kubiak i Wiktoria Szymczykiewicz
5. Drużyna z Zespołu Szkół nr 7 im. Komisji Edukacji Narodowej z Wałbrzycha, w składzie: Filip Podwojewski i Bartłomiej Mikulski
6. Drużyna z Zespołu Szkół nr 1 w Kluczborku, w składzie: Aleksandra Kordecka i Jessica Reszczyńska.
 

Gratulujemy wszystkim zakwalifikowanym drużynom!