DRUŻYNY W KONKURSIE DLA UCZNIÓW

W Konkursie dla Szefów Kuchni, w dn. 5 października 2019 roku, o zwycięstwo na najlepszą potrawę z karpia opolskiego i maślanki z OSM Olesno, konkurować będą:

1. Zespołu Szkół Rolniczych im. T.Kościuszki w Namysłowie, w składzie: Weronika Biała, Wiktoria Duszyńska
2. Zespołu Szkół Gastronomicznych im. Febronii Gajewskiej - Karamać w Gorzowie Wielkopolskim, w składzie: Daniel Pelechaty, Izabela Uberman 
3. Zespołu Szkół Rolniczych im. T. Kościuszki w Namysłowie, w składzie: Miłosz Mikołajczyk, Joanna Czubkowska
4. Zespołu Szkół Ekonomicznych Technikum nr 2 im. Komisji Edukacji Narodowej z Wodzisława Śląskiego, w składzie: Anna Elsner, Sylwia Smyczek
5. Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Śląskich z Kędzierzyna-Koźle, w składzie: Julia Lerch, Julia Myszka. 

Na zgłoszenia Szefów Kuchni oraz uczniów szkół czekamy do 13 września 2019 roku. 

(Pierwotny termin nadsyłania zgłoszeń dla Szefów Kuchni został zmieniony z 31 sierpnia na 13 września 2019 r.)

Więcej na temat zgłoszeń TUTAJ

Organizator zapewnia oba produkty obowiązkowe, tj. karpia (w formie wypatroszonej) oraz Maślankę z OSM Olesno. Produkty naszej oleskiej mleczarni wielokrotnie były nagradzane i cieszą się duża popularnością na Opolszczyźnie.

Więcej o produktach OSM Olesno można przeczytać TUTAJ

Patronaty 2019

 

ul. Zajączka 7/1 /45-050/ Opole

 

+48 535 380 010; + 48 790 247 247