DRUŻYNY W KONKURSIE DLA UCZNIÓW

W Konkursie dla Szefów Kuchni, w dn. 5 października 2019 roku, o zwycięstwo na najlepszą potrawę z karpia opolskiego i maślanki z OSM Olesno, konkurować będą:

1. Zespołu Szkół Rolniczych im. T.Kościuszki w Namysłowie, w składzie: Weronika Biała, Wiktoria Duszyńska
2. Zespołu Szkół Gastronomicznych im. Febronii Gajewskiej - Karamać w Gorzowie Wielkopolskim, w składzie: Daniel Pelechaty, Izabela Uberman 
3. Zespołu Szkół Rolniczych im. T. Kościuszki w Namysłowie, w składzie: Miłosz Mikołajczyk, Joanna Czubkowska
4. Zespołu Szkół Ekonomicznych Technikum nr 2 im. Komisji Edukacji Narodowej z Wodzisława Śląskiego, w składzie: Anna Elsner, Sylwia Smyczek
5. Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Śląskich z Kędzierzyna-Koźle, w składzie: Julia Lerch, Julia Myszka. 

Konkurs został dofinansowany ze środków Samorządu Województwa Opolskiego. 

Nagrody w konkursie:

CZAS NA RYBĘ ! - DLA SZEFÓW KUCHNI 

Laureaci trzech pierwszych miejsc otrzymają:

I miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 1200,- zł oraz prawo uczestnictwa w kolejnej edycji konkursu pn. „Czas na rybę!” bez wstępnych eliminacji.

II miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 700,- zł;

III miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 500,- zł

 

CZAS NA RYBĘ - JUNIOR! Dla Uczniów szkół gastronomicznych 

Laureaci trzech pierwszych miejsc otrzymają:

I miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 500,- zł oraz prawo uczestnictwa w kolejnej edycji konkursu pn. „Czas na rybę!” bez wstępnych eliminacji

II miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 350,- zł;

III miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 250,- zł

 

Patronaty 2019

 

ul. Zajączka 7/1 /45-050/ Opole

 

+48 535 380 010; + 48 790 247 247