23 stycznia 2024

Jury Szefowie Kuchni 2024

Obiektywnie i profesjonalnie!

23 stycznia 2024

Jury Uczniowie 2024

Skład Jury Czas na rybę Junior!

23 października 2023

Zgłoszenia 2024

Informację o zgłoszeniach znajdziecie maksymalnie do końca kwietnia.

21 października 2023

Kilka słów o zwycięskiej drużynie 2023

Kamil Bujdasz i Paweł Baran zachwycili jurorów potrawą "Karp po rzeszowsku"

11 października 2023

Edycja 2023
Profesjonaliści

Laureaci tegorocznej edycji na najlepszą potrawę z karpia!

10 października 2023

Edycja 2023
Czas na rybę! Junior

Kto wygrał wśród uczniów szkół gastronomicznych

25 września 2023

Uczestnicy konkursu „Czas na rybę!” dla profesjonalistów

6 drużyn, którzy powalczą o cenne nagrody i nominację do Kulinarnego Pucharu Polski

25 września 2023

Uczestnicy konkursu „Czas na rybę – junior!”

Uczniowie zakwalifikowani do gotowania 6 października.

07 września 2023

Jurorzy konkursu „Czas na rybę! – junior”

Stowarzyszenie Euro-Toques Polska oceni rywalizację uczniów szkół gastronomicznych.

07 czerwca 2023

Termin i miejsce Konkursu 2023

Zapraszamy na Zamek w Niemodlinie 6 i 7 października!

07 czerwca 2023

Produkty obowiązkowe 2023

Produktem głównym obowiązkowym niezmiennie jest KARP OPOLSKI.

07 czerwca 2023

Rozpoczęcie rekrutacji

Rozpoczynamy rekrutację do tegorocznej edycji Konkursu “Czas na rybę!”

18 maja 2023

Jury uczniowie 2023

Kucharze z Euro-Toques Polska zdecydują kto wygra wśród uczniów

18 maja 2023

Jury szefowie kuchni 2023

Przedstawiamy skład jury VI edycji "Czas na rybę!", które oceni profesjonalistów.

18 maja 2023

Patroni i partnerzy konkursu

Dziękujemy wszystkim partnerom, którzy pomagają nam w promocji i popularyzacji Konkursu...

Zobacz więcej

Kontakt

Informacji na temat konkursu udzielają Organizatorzy:

Aleksandra Czerkawska  – tel. 535 380 010

Kamil Klekowski – tel. 790 247 247

e-mail: konkurs@swietokarpia.pl

adres: Opole 45-050 ul. Zajączka 7/1

Zobacz więcej