Aktualności 2024

Dodatkowy produkt obowiązkowy!

Co oprócz karpia w konkursowych potrawach?
Więcej

23 stycznia 2024

Jury Szefowie Kuchni 2024

Obiektywnie i profesjonalnie!

23 stycznia 2024

Jury Uczniowie 2024

Skład Jury Czas na rybę Junior!

23 października 2023

Zgłoszenia 2024

Informację o zgłoszeniach znajdziecie maksymalnie do końca kwietnia.

21 października 2023

Kilka słów o zwycięskiej drużynie 2023

Kamil Bujdasz i Paweł Baran zachwycili jurorów potrawą "Karp po rzeszowsku"

11 października 2023

Edycja 2023
Profesjonaliści

Laureaci tegorocznej edycji na najlepszą potrawę z karpia!

10 października 2023

Edycja 2023
Czas na rybę! Junior

Kto wygrał wśród uczniów szkół gastronomicznych

25 września 2023

Uczestnicy konkursu „Czas na rybę!” dla profesjonalistów

6 drużyn, którzy powalczą o cenne nagrody i nominację do Kulinarnego Pucharu Polski

25 września 2023

Uczestnicy konkursu „Czas na rybę – junior!”

Uczniowie zakwalifikowani do gotowania 6 października.

07 września 2023

Jurorzy konkursu „Czas na rybę! – junior”

Stowarzyszenie Euro-Toques Polska oceni rywalizację uczniów szkół gastronomicznych.

07 czerwca 2023

Termin i miejsce Konkursu 2023

Zapraszamy na Zamek w Niemodlinie 6 i 7 października!

07 czerwca 2023

Produkty obowiązkowe 2023

Karp opolski i oleje firmy BUNGE - idealne połączenie

07 czerwca 2023

Rozpoczęcie rekrutacji

Rozpoczynamy rekrutację do tegorocznej edycji Konkursu “Czas na rybę!”

18 maja 2023

Jury uczniowie 2023

Kucharze z Euro-Toques Polska zdecydują kto wygra wśród uczniów

18 maja 2023

Jury szefowie kuchni 2023

Przedstawiamy skład jury VI edycji "Czas na rybę!", które oceni profesjonalistów.

18 maja 2023

Patroni i partnerzy konkursu

Dziękujemy wszystkim partnerom, którzy pomagają nam w promocji i popularyzacji Konkursu...

Zobacz więcej

Kontakt

Informacji na temat konkursu udzielają Organizatorzy:

Aleksandra Czerkawska  – tel. 535 380 010

Kamil Klekowski – tel. 790 247 247

e-mail: konkurs@swietokarpia.pl

adres: Opole 45-050 ul. Zajączka 7/1

Zobacz więcej