ZNAMY UCZESTNIKÓW KONKURSU CZAS NA RYBĘ 2021

W Konkursie dla Uczniów szkół gastronomicznych, w dn. 2 października 2021 roku, o zwycięstwo na najlepszą potrawę z karpia opolskiego przy użyciu makaronu Śląski Bifej oraz masła 82% Mleczne Ogrody, konkurować będą:

  1. Drużyna z Zespołu Szkół Zawodowych im. Józefa Lompy w Oleśnie,w składzie Żaklina Wodarczyk i Dominika Łątka,
  2. Drużyna z Zespołu Szkół Zawodowych im. Józefa Lompy w Oleśnie w składzie: Angelica Janic i Karolina Patrzyk 
  3. Drużyna z Zespołu Szkół Technicznych i Ogólnokształcących im. Stefana Żeromskiego w Częstochowiew składzie Michał Dworakowski i Konrad Bekus,
  4. Drużyna z Zespołu Szkół w Gorzowie Śląskim, w składzie: Wiktora Mencfel i Denis Korzeniowski,
  5. Drużyna z Zespołu Szkół nr 1 im. M. Skłodowskiej – Cure w Kluczborku, w składzie: Wiktoria Sypko i Daria Sygulla,
  6. Drużyna z Zespołu Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu, w składzie: Piotr Duda-Klimaszewski i Tomasz Krajniak

 

W Konkursie dla Szefów Kuchni, w dn. 3 października 2020 roku, o zwycięstwo na najlepszą potrawę z karpia opolskiego o zwycięstwo na najlepszą potrawę z karpia opolskiego przy użyciu makaronu

  1. Śląski Bifej oraz masła 82% Mleczne Ogrody, konkurować będą:
  2. Bartłomiej Wojtanek i Dominik Klejka z Hotelu Bania z Białki Tatrzańskiej,
  3. Piotr Wielgo i Jarosław Ciołek z Best Western Hotel Felix*** z Warszawy,
  4. Tomasz Wencek i Kamil Kulczycki z Restauracji Smaczna Dieta z Gorzowa Wielkopolskiego,
  5. Tomasz Mielniczuk z Gościńca Pod Lasem i Tadeusz Węcławik z Restauracji Za Kulisami z Lublina,
  6. Bartosz Biały i Karolina Dąbrowska z Catering Joker z Bolesławca,
  7. Krzysztof Kowalski i Kamil Bujdasz z Grand Hotel Boutique w Rzeszowie

 


Gratulujemy wszystkim zakwalifikowanym drużynom!

 

ul. Zajączka 7/1 /45-050/ Opole

 

+48 535 380 010; + 48 790 247 247