PRODUKTY OBOWIĄZKOWE

Produktami obowiązkowymi w Konkursie CNR 2019 są:

  • karp opolski
  • maślanka OSM Olesno 

ZASADY KONKURSU W PIGUŁCE

W sobotę (5 października) o najlepszą potrawę z karpia będą walczyli uczniowie szkół gastronomicznych z woj. opolskiego. W niedzielę (6 października) rywalizować będą Szefowie Kuchni z całej Polski. 

Czas na gotowanie - 120 minut.

Zapewniamy: stanowiska pracy wyposażone w: Podwójną kuchenkę indukcyjną (1300 i 1800 W), stół roboczy o wymiarach 180 x 60 cm, piekarnik elektryczny (2600 W), zlewozmywak, stół pomocniczy, dodatkowe gniazda prądu 2 szt. na stanowisko 230 V.

Zwycięzcy z 2018 roku

I miejsce w 2018 roku w kategorii Szef Kuchni:

  • Feldman-Restaurants Restauracja "Nad Stawem", w zespole: Tomasz Rosa, Marita Skomska Potrawa: Smażony karp podany z uszkami z kaszą i grzybami

I miejsce w 2018 roku w kategorii Uczniowie Szkół Gastronomicznych:

  • drużyna z Zespołu Szkół w Gorzowie Śląskim w składzie: Patrycja Podgórska i Żaneta Zadworna

AKTUALNOŚCI

Patronaty

Dox
Logo Gastrona_bez tła
logo_big
logo24opole
logoPapaja
radio opole logo 2018 v2 RGB-1
RADIO PARK
RS oficjalne
BRC_w_jpg
FINAL LOGO (1)
Euro-Toques
Stowarzyszenie Kicharzy Polskich
Szef-Kuchni_Obszar-roboczy-1-700x550
NTO
TVP3 Opole
kucharzepl
newsgastro
PR_logo_net

Formalności

Konkurs kulinarny CZAS NA RYBĘ

Zbiór dokumentów / formularzy niezbędnych każdemu uczestnikowi lub chętnemu do udziału w konkursie:

 Pobierz wszystkie dokumenty -  pobierz    

Konkurs kulinarny CZAS NA RYBĘ Junior

Dla szkół - zbiór dokumentów / formularzy niezbędnych każdemu uczestnikowi lub chętnemu do udziału w konkursie:

  Pobierz wszystkie dokumenty -  pobierz    

 

ul. Zajączka 7/1 /45-050/ Opole

 

+48 535 380 010; + 48 790 247 247