DRUŻYNY W KONKURSIE DLA SZEFÓW KUCHNI

W Konkursie dla Szefów Kuchni, w dn. 6 października 2019 roku, o zwycięstwo na najlepszą potrawę z karpia opolskiego i maślanki z OSM Olesno, konkurować będą:

1. Zespół z MUSI SUSHI z Lublina, w składzie: Michał Gasz, Krzysztof Kaźmierczak
2. Zespół z Restauracji Radisson Blu z Krakowa, w składzie: Bartosz Lenda, Patryk Studziński
3. Zespół z Restauracji Bajka z Grodźca, w składzie: Marcin Klich, Kevin Cwielong
4. Zespół z Restauracji Podpromie Anna Pietrasz z Rzeszowa, w składzie: Seweryn Bałchan, Rafał Rzeszutek
5. Zespół z Restauracji Bania sp. z o.o. z Białki Tarzańskiej, w składzie: Adrian Rosół, Szymon Szlembarski

Gratulujemy wszystkim zakwalifikowanym drużynom! 

DRUŻYNY W KONKURSIE DLA UCZNIÓW

W Konkursie dla Szefów Kuchni, w dn. 5 października 2019 roku, o zwycięstwo na najlepszą potrawę z karpia opolskiego i maślanki z OSM Olesno, konkurować będą:

1. Zespołu Szkół Rolniczych im. T.Kościuszki w Namysłowie, w składzie: Weronika Biała, Wiktoria Duszyńska
2. Zespołu Szkół Gastronomicznych im. Febronii Gajewskiej - Karamać w Gorzowie Wielkopolskim, w składzie: Daniel Pelechaty, Izabela Uberman 
3. Zespołu Szkół Rolniczych im. T. Kościuszki w Namysłowie, w składzie: Miłosz Mikołajczyk, Joanna Czubkowska
4. Zespołu Szkół Ekonomicznych Technikum nr 2 im. Komisji Edukacji Narodowej z Wodzisława Śląskiego, w składzie: Anna Elsner, Sylwia Smyczek
5. Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Śląskich z Kędzierzyna-Koźle, w składzie: Julia Lerch, Julia Myszka. 

ZWYCIĘSKIE DRUŻYNY 2019

AKTUALNOŚCI

Patronaty

Dox
Logo Gastrona_bez tła
logo_big
logo24opole
logoPapaja
radio opole logo 2018 v2 RGB-1
RADIO PARK
RS oficjalne
BRC_w_jpg
FINAL LOGO (1)
Euro-Toques
Stowarzyszenie Kicharzy Polskich
Szef-Kuchni_Obszar-roboczy-1-700x550
NTO
TVP3 Opole
kucharzepl
newsgastro
PR_logo_net
 

ul. Zajączka 7/1 /45-050/ Opole

 

+48 535 380 010; + 48 790 247 247